Over ons

In 1988 is Gas Service Stijns opgericht door John Stijns met als kern werkzaamheden het verlenen van service en onderhoud aan cv ketels en ander gasgestookte apparatuur.

John Stijns was voorheen werkzaam bij woning corporatie Sint Servatius in Maastricht. Met trots kunnen we zeggen dat we tot op heden nog steeds werkzaam zijn voor deze klant.

De huidige eigenaar Marco Stijns is opgegroeid in het bedrijf en is sinds 1994 werkzaam bij Gas Service Stijns. In de afgelopen 15 jaar is er hard aan de weg getimmerd en zijn de werkzaamheden uitgebreid met loodgieterswerkzaamheden, CV installatie, zinkwerken, ventilatie en WTW's tot aan complete badkamers. De laatste jaren heeft de ontwikkeling van nieuwe duurzame technieken niet stilgestaan. Met zonneboilers en zonnepanelen kan u uw maandelijkse energielasten flink verlagen. Neem gerust contact met ons op om samen te onderzoeken welke besparing u kunt realiseren. Op dit moment zijn er 8 personen werkzaam in het bedrijf, alle volwaardige monteurs in het bezit van VCA of VCA vol. 

Met de keuze voor Gas Service Stijns kiest u voor kwaliteit, service en jarenlange ervaring.